• |
ide | kryesore
ben-blushi.jpg

Letër një socialisti

Një socialist më pyeste këto ditë se pse shkruaj dhe pse flas. Duke e mirëkuptuar, dua t’i përgjigjem.  I nderuar …

blushi.jpg

Fjalimi im në Funeralin e Rilindjes

Zakonisht i evitoj funeralet, megjithëse jam i pafuqishëm që të  mos i përshkruaj. Gjatë muajve të fundit më është dukur …

17-640x340.jpg

Kur do flasë Anastasi shqip?

Nuk jam besimtar, megjithatë i ndjek për arsye kulturore e, në disa raste, edhe politike, ritet fetare që të krishterët …

mandi edit.jpg

Kur Edi Rama kërcënon Europën

Tashmë është kthyer në një barsaletë shprehja alla nardndoka e kryeministrit Rama: “Shqiptarët kanë nevojë për Europën njësoj siç Europa …

Kthehu