• |
ide | kryesore
ernesto-galli-della-152991.jpg

Përballë një konflikti fetar

Pyetja numër një: si mund të arrijë të bëjë luftë një agresor që përmend vazhdimisht Zotin dhe përkatësinë fetare, pa …

paul-krugman.jpg

A ja vlen të shkosh në luftë?

Ka kaluar një shekull që nga fillimi i Luftës së Parë Botërore, që shumë njerëz në atë kohë e shpallën …

2014-08-18-11-18-08-700454752.jpeg

Luli dhe plaku

Kur kundërshtari politik arrin të mbijetojë duke ia përcjellë tjetrit trajtat e ligjërimit të vet prej humbësi, atëherë kushedi mund të fillojmë …

2014-08-14-09-04-29--1364127064.jpeg

Erdogan, triumfi i populizmit

Triumfi i Rexhep Tajip Erdoganit në zgjedhjen e para direkte presidenciale të Turqisë nuk është befasi. Erdogan është popullor dhe …

Kthehu