• |
ide | kryesore
mehmet kraja.jpg

Kosova dhe Shqipëria në katër pamje

1.Hapësira mediale Në pikëpamje mediatike, raportet Shqipëri-Kosovë janë të ngatërruara, komplekse, të pabarabarta. Mediet elektronike të Shqipërisë janë fuqizuar së …

ljuba.jpg

Për një marrëveshje jo si kjo

A nuk është shumë thuajse çerek shekulli që jetojmë një lloj pluralizmi, ku partitë tona të maxhorancës dhe opozitës kanë …

10754980-10152425783551479-148206729-n-4891-7650-1.jpeg

Cila eshte semundja e Edi Rames

Kohë më parë, në Tiranë, po diskutonim me disa gazetarë të atjeshëm raportin interesant në mes të Edi Ramës dhe …

images1.jpg

Pakti si mëshirë e Rames?

Zëra gjithnjë e më të shumtë brenda të majtës po mundohen ta paraqesin paktin e firmosur midis PS-së dhe PD-së …

Kthehu