• |
ide | kryesore
mand edit.jpg

Misioni i Ri i Isa Mustafës

Pas një tentative të dëshpëruar për ta rikthyer LDK në forcën kryesore politike në vend, Isa Mustafa përfundoi aty nga …

NdricimKulla.jpg

Fevziu si biograf i Ahmet Zogut

Librin e Blendi Fevziut “Ahmet Zogu: Presidenti që u bë Mbret” fillimisht e mora në dorë me skepticizëm, dhe e …

zheji.jpg

Rama i kërcënuar

Protesta e datës 22 nëntor ishte padyshim një protestë masive, përtej çdo parashikimi të atyre që e organizuan dhe atyre …

Kthehu