• |
ide | kryesore
Agon Maliqi.jpg

Bleona na zhvesh të gjithëve

Ilir Shaqiri dikur përmes këngës ia përkujtonte perëndimit se jemi Evropë dhe ia kërkonte kthimin e borxhit, apo lirinë e …

mand edit.jpg

Misioni i Ri i Isa Mustafës

Pas një tentative të dëshpëruar për ta rikthyer LDK në forcën kryesore politike në vend, Isa Mustafa përfundoi aty nga …

Kthehu