• |
ide | kryesore
andi-bejtja.jpg

Avionët Ramës i ulen përditë

    Me nje here nuk quhesh ashtu. Kjo është një nga sintezat e fjalimit të pardjeshëm të Kryeministrit Rama, …

foto edit.jpg

Enver Hoxha i Edi Ramës

Në gjashtë muaj të qeverisjes së majtë, tema e enverizmit apo e rikthimit të hijes së tij, është diskutuar më …

Bellinzona1.JPG

Një medalje për Edi Ramën

Ironia e Ilir Metës se sms e Edi Ramës për Saimir Tahirin apo e këtij të fundit për vartësit e …

ballsor_hoxha.jpg

Koncerti i Zdravkos në Tiranë

Në jetën e bukur të mundshme dhe përplot me kënaqësi të le të themi viteve tetëdhjetë, në ish – Jugosllavi, …

2014-04-30-03-11-37--1279439739.jpeg

Nje ndeshkim per median?

Papritur Ministria e Financave ka prezantuar një projektligj që mes shumë çudirave rifut TVSH-në për reklamat në media. Kjo do …

Kthehu