• |
ide | kryesore
buzhala.JPG

Pesë maniakë dhe një “situatë”

Është teknikisht e pamundur që të shkruash për gjendjen politiko-shoqërore në vendin tonë, e të mos rrëshqasësh në nocione patetike …

Kthehu