• |
ide | kryesore
michael weiss.jpg

Rusët po vijnë!

10 arsye që na shtyjnë të mos i besojmë Vladimit Putinit kur thotë se ka hequr dorë plotësisht nga pushtimi …

arben idrizi.jpg

Mbi Gjykatën Speciale

Megjithëse e përçmuar, e fyer, e sharë dhe e injoruar, presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, deri më …

0001.jpg

Enveri i Kosoves

Enver Hoxha i Kosovës nuk është i njëjtë me Enver Hoxhën e Shqipërisë, as në bëmat e tij, as në …

foto edit.jpg

Buzëqeshja elektorale e Thaçit

Hashim Thaçit nuk i ka lëvizur asnjë milimetër buzëqeshja kur disa studentë lëshuan fjalë fyese ndaj tij ndërsa po dilte …

lela.jpg

Libri i Blushit, letërsi nga ekzili

Kur e pyetën kryetarin e Donacioneve Kombëtare për Artet në Amerikë se në ç’kuptim ishte përdorur në raportet e tyre …