• |
ide | kryesore

Lindsay Lohan, sërish në telashe

Aktorja Lindsay Lohan po përballet me një proces gjyqësor që mund t’i kushtojë rreth 365.000 dollare. Sipas Entertainment Tonight, shtëpia …

Ndërron jetë Toots Hibbert

Këngëtari Toots Hibbert,krijuesi i “Pressure Drop”, “Monkey Man” dhe “Funky Kingston”, ka  ndërruar jetë në moshën 77 vjeçare. Hibbert, kishte …

Kthehu