• |
ide | kryesore

Kryepeshkopi Anastas vizitë në Athinë

Kryepeshkopi i Tiranës dhe i gjithë Shqipërisë, z. Anastasios, vizitoi këtë mëngjes Kryepeshkopin e Athinës, Ieronymos. Kryepeshkopi i Shqipërisë përshëndeti …

Kthehu