• |
ide | kryesore

Koronavirusi/ 3 gazeta ndërpresin botimin

Gazeta ‘Panorama’, ‘Panorama Sport’ dhe ‘Gazeta Shqiptare’, ndërpresin botimin për të mbrojtur lexuesit. Çfarë thuhet në njoftimin e përbashkët  Mund …

Kthehu