• |
ide | kryesore

Sylvester Stallone nis vitin në spital

Ylli i filmave më të njohur në mbarë botën,”Rambo” dhe “Rocky”, Silvestër Stalone, ndodhet në gjendje të rëndë shëndetsore. Sipas …

Kthehu