• |
ide | kryesore
140130170506-george-clooney-file-story-top.jpg

George Clooney bëhet baba (FOTO)

Avokatja e të drejtave të njeriut, solli në jetë vajzën Ella dhe djalin Alexander mëngjesin e së martës në Angli. …

Kthehu