• |
ide | kryesore
don.jpg

Trump një gjysh i përkushtuar (Foto)

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump është fotografuar duke luajtur me  nipërit e tij, 3-vjeçarin Theodore Kushner dhe 5-vjeçaren Arabella, të dy …

Kthehu