• |
ide | kryesore
lod.jpg

Nxehet debati për Ledina Çelon

Moderimi dhe fustani i dytë i veshur nga këngëtarja Ledina Çelo gjatë prezantimit të Festivalit të 55-të të RTSH-së ka …

Kthehu