• |
ide | kryesore

Rikthehet në ekran Hugh Jackam

Aktori i famshëm Hugh Jackman rikthehet në ekran me filmin “Bad Education”. Projekti frymëzohet nga një histori e vërtetë dhe …

Kthehu