• |
ide | kryesore

Çiftet e ndara për vitin 2017

Tyga dhe Kylie Jenner-Ishim mësuar t’i shihnim bashkë dhe dukej se lidhja po shkonte mirë.“Ai është dashuria e saj e …

Kthehu