• |
ide | kryesore
Orinda-Huta1.png

Orinda zbulon një sekret…(FOTO)

Prezantuesja dhe këngëtarja ka treguar se zgjohet herët çdo mëngjes, bën 50 minuta vrap, pastaj shkon në palestër. Dhe këtë …

Kthehu