• |
ide | kryesore
maxresdefault (1).jpg

Elona Duro, së shpejti nuse dhe mama

Elona Duro prej kohësh është e dashuruar me menaxherin për Shqipërinë të kompanisë italiane, Facile.it, Lorenc Goga dhe me sa …

Kthehu