• |
ide | kryesore
25f0fb62-ce24-4810-8766-96ce921cb8b5---0.jpg

Sara “thumbon” Ledionin!(Foto)

Përveç fotos ai ka shkruar: “Këngët e mia e dinë se çfarë ke bërë ti në errësirë,”-shkruan ai. Por nuk …

Titanik-titanic-leo-di-kaprio.jpg

18 kuriozitete për Titanikun!

Të mësosh pak për detajet dhe sekretet interesante të filmit “Titanik” të bën ta mendosh se sa i mrekullueshëm ishte …

Kthehu