• |
ide | kryesore
marina-geti-780x439.png

Foto shokuese e Marinës dhe Getit

Ata janë një nga çiftet më të përfolur të showbiz-it dhe natyrshëm çdo lëvizje e bjondes së ekranit dhe reperit, …

Kthehu