• |
ide | kryesore
stresiii.jpg

Stresi shfaqet në gjyqin e Cozman

U duk si një përkrahje dhe ndoshta sepse këtyre “punëve” ia ka marrë dorën, Arkimed Lushaj, injohur ndryshe si Stresi …

Kthehu