• |
ide | kryesore
linda zaho.JPG

Linda Rama var në qafë “Zaho”-n

Nëse mendonit se vetëm Kryeministrin Rama e karakterizon shpirti artistik, gaboheni! Po ashtu, bashkëshortja e tij shfaqet njësoj kreative kur …

tuna zjarr.JPG

Tuna rikthehet… zjarr

Atëherë kur të gjithë mendonin se e kishte zënë gjumi dhe vera do ta gjente të papërgatitur, Tuna na ka …

Kthehu