• |
ide | kryesore
145d6c60-b9e2-4a8b-8ae4-9bcd17831874---0.jpg

Marina dhe Getoari, me pushime!(FOTO)

Pas thashethemeve për një ndarej të mundshme të çiftit të famshëm, ata kthehen më të dashuruar se kurrë. Moderatorja Marina …

onat.jpg

Onat largohet nga Kosova (Foto)

Rreperi i grupit Babastars është arratisur pak ditë më parë nga Kosova, por jo për ndonjë arsye të fortë. Ai sëbashku …

Kthehu