• |
ide | kryesore
angela.jpg

Angela Martini, nudo në ballkon

Angela Martini i ka treguar edhe njëherë linjat e saj perfekte. Ajo ka postuar në Faebook një foto me shpinën …

rihanna xhakete.jpg

Ku e ke fustanin Rihanna?

Rihanna është e njohur në ate që mund të quhet “shtyrje e kufijëve”, sidomos kur bëhet fjalë për zgjedhjet e …

kallashi-1.jpg

Kështu gatuan Kallashi (foto)

Kallashi ka treguar se si gatuan ajo dhe me të vërtetë metoda e saj e gatimit është shumë e çuditshme. …

Kthehu