• |
ide | kryesore
Screen-Shot-2016-09-15-at-10.49.20.jpg

Sa fitohet realisht në Hollywood

Midis studimesh në terren dhe informacioneve të mbledhura nga sulmet e hakerave ndaj kompanisë Sony, janë zbuluar të gjitha rrogat …

droni_1473814218-9155702.jpg

Ky është droni më i frikshëm

Sikur debati për dronët dhe sfidat e sigurisë që ato paraqesin të mos ishte i nxehtë mjaftueshëm, kompania japoneze prodrone …