• |
ide | kryesore
pergjime-480x326.jpg

Shërbimi sekret gjerman punoi për amerikanët

Shtypi gjerman raporton se agjencia gjermane e inteligjencës, Bundesnachrichtendienst (BND), ka dërguar 1.3 miliard “objektive të dhënash” agjencisë amerikane të …

shtator-2015-apple-do-t-euml-sjell-iphone-7-iphone-7-plus-dhe-7-mini_hd.jpg

Apple nxjerr në shtator iPhone 7

Modelet e reja të iPhone pritet të prezantohen në publik brenda një periudhë katër mujore, dhe kësaj radhe pritet që …