• |
ide | kryesore
galaxy.jpg

Thikë dhe telefon njëkohësisht

Blade edge ka të gjitha veçoritë e Galaxy S6, duke përfshirë këtu sistemin Android, ndërfaqen e fundit TouchWiz UI dhe …

gaz.jpg

Një tjetër risi e Facebook

Për të lexuar lajme në Facebook nuk do të jetë me e nevojshme te klikosh mbi linqet e hedhura aty …