• |
ide | kryesore
sh.jpg

Kriza/ Ku po shkon Maqedonia?

Maqedonia moderne, një nga kombet më të vogla dhe më të reja në botë, ka rastisur të jetë e vendosur …

s_1465814171-9275937.jpg

A ekziston dreqi dhe ferri?

Satanai nuk është vetëm simboli i të keqes dhe origjinë e tundimeve, por konsiderohet edhe një lloj princi pagan.   …

1465838562lindekmicro.jpg

Microsoft blen LinkedIn

Microsoft është lider në fushën e teknologjisë në shumë sektorë, por kur flitet për rrjetet sociale, kompania e Bill Gates …