• |
ide | kryesore
trump.jpg

Donald Trump: Kina po na përdhunon

Donald Trup, kandidati në primaret e republikanëve për garën presidenciale, ka zënë sërish faqet e para të mendiave ndërkombëtare me …

emr_1461825855-3393484.jpg

Arsyeja pse ne njerëzit kemi emra

Njerëzit vendosin emra me qëllim identifikimi dhe për tu referuar kulturalisht. Në shoqëritë e hershme primitive njerëzit zakonisht kishin vetëm …

sss.jpg

Grusht i paparë në parlamentin Turk

Në mjediset e parlamentit turk ka pasur një debat të ndezur që ka përfunduar në përleshje mes opozitës dhe mazhorancës. Përfaqësuesit …

wifi_3420987b-620x358.jpg

A janë të dëmshme valët e Wireless

Zhvillimi i teknologjisë ka bërë që pajisjet e ndryshme teknologjike të bëhen pjesë e jetës së përditshme. Sot kudo shkojmë …