• |
ide | kryesore
droni_1473814218-9155702.jpg

Ky është droni më i frikshëm

Sikur debati për dronët dhe sfidat e sigurisë që ato paraqesin të mos ishte i nxehtë mjaftueshëm, kompania japoneze prodrone …