• |
ide | kryesore
papa.jpg

Provokimi/ A është Papa, katolik?

E përjavshmja amerikane Newsweek ka botuar një kopertinë që ka ngjallur shumë polemika. Ajo shfaq Papa Françeskun dhe pyet: “A …

ngjarja.PNG

Një ngjarje e vërtetë e mbajtur sekret

“Chronicles from the Future” sjell një tregim të jashtëzakonshëm rreth një ngjarjeje bizare, të përjetuar nga shkrimtari Paul Amadeus Dienach. …