• |
ide | kryesore
putin.jpg

Baza e Putinit, e zbuluar nga satelitët

Rusët zgjerojnë praninë e tyre në Siri. Fotografitë satelitore sinjalizojnë veprimtarinë në terren. Vladimir Putini personalisht ka konfirmuar ndihmën humanitare, …

papa.jpg

Provokimi/ A është Papa, katolik?

E përjavshmja amerikane Newsweek ka botuar një kopertinë që ka ngjallur shumë polemika. Ajo shfaq Papa Françeskun dhe pyet: “A …