• |
ide | kryesore
franca.jpg

Vazhdimisht Franca, po pse?

Franca ka pësuar deri tani shtatë atentate terroriste me më shumë se 140 të vrarë. Pse bëhet Franca kaq shpesh …

vv_1468495974-150684.jpg

Zbulohet varri i zotit? (Foto)

Një zbulim i mahnitshëm është bërë nga një ekip i arkeologëve spanjoll dhe italian në Egjipt. Sipas këtij ekipi të …

Kthehu