• |
ide | kryesore
deshtimi-yne-550x334.jpg

Dështimi ynë

Poshtërimi është i vështirë të gëlltitet. Ashtu sikurse pendesa. Apo edhe marrja e përgjegjësisë për arrogancën e pajustifikuar dhe gabimet …

Kthehu