• |
ide | kryesore
sss.jpg

Nga se rrezikohet Hilari Klinron?

Në pamje të parë, gjithçka dukej se shkonte vaj për Hilari Klinton në Nju Jork javën e shkuar, dhe paraqiste …

Mona_Lisa,_by_Leonardo_da_Vinci,_from_C2RMF_retouched.jpg

Mona Liza ishte grua apo burrë?

Buzëqeshja e saj enigmatike e ka magjepsur botën gjithmonë, por prej kohësh, në diskutim është fytyra e Mona Lisës: Leonardo …

Kthehu