• |
ide | kryesore
black-moon_1475246263-3722333.jpg

Sonte shfaqet hëna e zezë

Një hënë e rrallë e “zezë” pritet që të shfaqet sonte – por çfarë është kjo ngjarje hënore dhe a …

17121923990-ba6b3b8fe6-b-650x358_1475224392-7573296.jpg

12 gjëra që nuk i dini për paratë

Si funksionon kartmonedha plastike e anglezëve? Cila është monedha më e shkëmbyeshmë në botë? A dinë mamjumët të përdorin paratë? …

Kthehu