• |
ide | kryesore
Babai i Eliza Dushkut.jpg

Ky është babai i Eliza Dushkut

Eliza Dushku e ka shfaqur gjithnjë me krenari origjinën e saj shqiptare. E madje është bërë edhe promotore e iniciativave …

siro.jpg

Pse Siriza është e rrezikshme

Më 25 janar, Greqia votoi në shumicë për ndryshim, duke hequr nga pushteti dy parti politike – Nea Demokracia dhe Pasok – …

Kthehu