• |
ide | kryesore
ngjarja.PNG

Një ngjarje e vërtetë e mbajtur sekret

“Chronicles from the Future” sjell një tregim të jashtëzakonshëm rreth një ngjarjeje bizare, të përjetuar nga shkrimtari Paul Amadeus Dienach. …

lumturia_1441838633-5704808.jpg

Pse nuk jemi të lumtur

Gjatë gjithë kokës ne dëgjojmë njerëz që ankohen se jeta është e padrejtë, se ata nuk janë të lumtur dhe …

Kthehu