• |
ide | kryesore
be.jpg

Kohë të vështira për BE

Sukseset e fundit elektorale të euroskeptikëve dhe eurokritikëve në Poloni, Spanjë, Britaninë e Madhe dhe Finlandë, duhet t'ua bëjnë të …

Kthehu