• |
ide | kryesore
internet-07-480x322.jpg

Sa faqe interneti ka në botë

Shumica e faqeve të internetit në botë nuk jetojnë më tepër se 2 muaj. Kohëzgjatja e një faqeje mesatare nuk …

RUSSIAN-TROOPS-IN-SYRIA.jpg

50 ushtarë rusë vriten në Siri

Ushtria ruse ka dështuar në një betejë kundër militantëve të grupit Jaysh al Fat’h në Alepo dhe Idlib të Sirisë. …

en_1443528347-9263959.jpg

Përse ëndërrojmë? Ja disa teori…

Shkenca e të ëndërruarit, ende nuk ka arritur të shpjegojë plotësisht se përse shohim ëndrra. Megjithatë ekzistojnë disa teori që …

Kthehu