• |
ide | kryesore
710372FiraSantoriniCycladesIslandsGreece.jpg

Pushimet/Në Greqi me kesh me vete

Sipas ekspertëve britanikë, pushuesit bëjnë mirë të kenë me vete para ‘kesh’, dhe jo vetëm karta krediti, për shkak se …

02021242.jpg

Au revoir, mor plak qefli!

Edhe pse Dominique Strauss-Kahn u lirua nga akuza për kodoshllëk, edhe vetë procesi përbën në vetvete një dënim të mjaftueshëm, …

Kthehu