• |
ide | kryesore
marr.jpg

Arrihet marrëveshja bërthamore me Iranin

Diplomatët iranian dhe ata perëndimorë thanë të martën se negociatorët arritën një marrëveshje historike që kufizon programin bërthamor të Iranit …

Kthehu