• |
ide | kryesore
aud.jpg

Shihni çka bërë Audi (foto)

Audi Exclusive është degë e Audi e cila sjell modele speciale të personalizuara nga kjo markë veturash. Këto vetura të …

2FD2B9C200000578-3385749-image-a-11_1452038436131.jpg

FOTO/ Seks, operacione dhe HIV

Të jesh transgjinor në një vend thellësisht katolik? Jeta është shumë e vështirë për këtë grup në kryeqytetin e Perusë, …

Kthehu