• |
ide | kryesore
galaxy.jpg

Thikë dhe telefon njëkohësisht

Blade edge ka të gjitha veçoritë e Galaxy S6, duke përfshirë këtu sistemin Android, ndërfaqen e fundit TouchWiz UI dhe …

Kthehu