• |
ide | kryesore
C3HSUaUXcAIiCLw.jpg

Zyrtare/ Niang: Mirupafshim Milan!

Niang është zyrtarisht një sulmues i Watford. Këtë mëngjes ai kreu vizitat mjekësore në Londër dhe në mbrëmje hodhi firmën …

Kthehu