• |
ide | kryesore
canaj 7.jpg

Momentet kyce te sherrit ne 11 foto

Lojtaret e te dyja skuadrave nderpresin lojen dhe shikojne helikopterin me simbolet shqiptare qe i afrohet fushes Fillon beteja per …

Kthehu