• |
ide | kryesore
silviokline-780x439.jpg

Shitja e Milanit shtyhet sërish

Shitja përfundimtare e Milanit pritet të ndodhë në muajin dhjetor dhe jo në nëntor si ishte raportuar më herët. Konsorciumi …

Kthehu