• |
ide | kryesore
foyyy.jpg

Ku është gabimi në këtë foto?

Kjo foto është publikuar fillimisht në Francë, por çuditërisht ka bërë xhiro në rrjetet sociale për shkak se dikush shtroi …

1431889906-1431889700-1.jpg

Regjisori u fut duart aktoreve (foto)

Janë aktoret Rooney Mara, Cate Blanchett dhe regjisori Todd Haynes në tapetin e kuq të Festivalit të Kanës përpara prezantimit …

Kthehu