• |
ide | kryesore
spec.jpg

Nuk duhet ta hani pas orës 20.00

Ju bëni gjithë gjërat e duhura: stërviteni shumë, hani pastër dhe flini mjaftueshëm, por vaktet që hani pas darkës në …

rekordet.jpg

10 rekordet më të çuditshme seksuale

Gjinekologët amerikanë Virgina Johnson dhe William Masters kryen një studim në vitin 1966. Ata arritën të raportojnë për një pjesëmarrëse …

Kthehu